40 ezren dicsőítettük Istent a nemzet stadionjában!

Hálás a szívünk, hogy kétévnyi halasztás után megvalósulhatott a 20 éves jubileumi Ez az a nap! rendezvény 2022. július 23-án. Több mint 30 nemzetből mintegy 40 ezren voltunk együtt az egész Kárpát-medencéből és szélesebb régiónkból.

A program gerincét ismert hazai és külföldi keresztény zenei produkciók adták, amelyek között rövid üzenetek hangzottak el. Jó volt átélni a közös dicsőítést, testvéri közösségben lenni egy hatalmas stadionban. Az esemény különlegességét emelte, hogy minden résztvevőnek ajándékba adhattunk egy Jézus-Bibliát. 

Bátorítunk, hogy vigyétek el a szívetekben lángra lobbant tüzet otthonotokba, gyülekezetetekbe, és terjesszétek településeteken! Olvassátok kitartóan az ajándékba kapott Jézus-Bibliát, mert ebben van Isten élő Igéje, amely által üzenni akar számotokra is. Legyetek közösségben, ápoljátok a hitet, dicsőítsétek Istent!

Köszönjük minden önkéntesünknek, hogy kitartóan segítettek a Biblia-voucherek és a Jézus-Bibliák szétosztásában! Dicsőség Istennek, amiért lehetővé tette írott Igéjének ilyen hatalmas mértékű terjesztését!

Készítette: Humli Miklós